Homepage   Ons op facebook Ons op you-tube Ons op you-tube Ons op you-tube Onze webshop   

energetische behandeling
 
 

dharma-lotus > reiki-lotus > massage & sessie > energetische behandeling

 

Onze energetische behandelingen is een mix van technieken uit de reiki, chios, teate, chakra-healing, lichte massage en intuÔtie. We werken dus heel duidelijk op het energetische lichaam, omdat daar de blokkades liggen voor de klachten welk je fysiek, emotioneel of mentaal ervaart. Het heeft weinig zin om een hoofdpijn weg te halen als de veroorzaker van de hoofdpijn nog steeds aanwezig is. Dan wordt het alleen symptoom bestrijding en dat is onvoldoende. We geven verschillende vormen van energetische sessies:

reiki / chios behandeling

Reiki en chios zijn beide energetische systemen waarbij gebruik gemaakt wordt van de universele energie.

ē lees hier meer over reiki
ē lees hier mee over chios

Met deze energie wordt een hands-on behandeling gegeven waarbij zowel balans wordt gebracht in het lichaam als ook op zoek wordt gegaan naar de blokkades die voor de onbalans zorgen.
Als cliŽnt lig je op een mat met alle kleding aan.

chakra sessie

Chakra's zijn de energetische organen van het lichaam, elk met een eigen functie. Hier ligt doorgaans de bron van elke blokkade en met chakra healing in combinatie met reiki levert dit een krachtige energetische behandeling op met de nadruk op de oorzaak van een blokkade.
Omdat de sessie deels uit massage bestaat waarbij ook gebruik wordt gemaakt met etherische oliŽn ligt de cliŽnt deels ontbloot op de mat. Het perineum wordt niet fysiek aangeraakt.

reflexologie

Bij reflexologie wordt er gekeken naar de meridianen en de verschillende drukpunten op deze meridianen. Meridianen zou je kunnen zien als de energetische infrastructuur van ons lichaam en ook hier kunnen blokkades ontstaan.
Omdat de sessie deels uit massage bestaat waarbij ook gebruik wordt gemaakt met etherische oliŽn ligt de cliŽnt deels ontbloot op de mat.

sweda massage

De sweda (zie hier meerdere artikelen op tantra-lotus.com) is een techniek waarbij gekeken wordt naar de 2 energieŽn die voor dualiteit in ons lichaam zorgen; Shiva (yang, mannelijke energie) en Parvati (yin, vrouwelijke energie). Tezamen vormen zij prana wat vertaald kan worden als chi, qi, universele energie of levensenergie en dat is het doel van deze massage; Shiva en Parvati in gelijke mate te lkaten stromen zodat prana gaat ontstaan.
Omdat de sessie deels uit massage bestaat waarbij ook gebruik wordt gemaakt met etherische oliŽn ligt de cliŽnt deels ontbloot op de mat.

algemeen

Voor de sessie wordt eerst alles even rustig uitgelegd en doorgesproken en heb je alle kans om vragen te stellen. Vervolgens gaan we naar de ruimte en ga je op een mat liggen. Afhankelijk van het type sessie is dit deels ontbloot. De gehele behandeling zal ongeveer 75 minuten duren en ook achteraf is er genoeg ruimte om vragen te stellen. Bij elkaar zullen we ongeveer 2 uur bezig zijn.

ē kijk hier voor de prijzen en kortingen